Întrebări frecvente – Zaivan Retreat

FAQ

Generale

Cum pot sa rezerv?

Proprietatea Zaivan Retreat este cu circuit semi-inchis. Anumite perioade sunt deschise publicului si se pot rezerva direct prin Booking.com sau Airbnb, dar pentru solicitari specifice si disponibilitate, va recomandam sa ne scrieti pe email hello@zavian.com sau pe WhatsApp +40 742 022 023. Vom reveni cu disponibilitatea si oferta persoanlizata.

 

Se poate emite factură?

Da! Forma juridica a Zaivan Retreat este SRL plătitoare de TVA, iar serviciile de cazare sunt autorizate si clasificate de către ministerul turismului.

Se poate face plata cu cardul?

Plățile cu cardul se pot procesa online prin intermediul unui link de plată. Nu avem dispozitiv bancar de tip POS la locație.

Sunt permise animalele de companie?

Nu, animalele de companie nu sunt acceptate la Zaivan Retreat.

Pot vizita Zaivan Retreat?

Sigur, va așteptam cu drag la o cafea, insa acest lucru trebuie programat in perioade cand proprietatea nu este ocupată si personalul nostru se află la proprietate.

Din motive de intimitate pentru oaspeții noștri, locația nu disune de receptie iar vizitele spontane, fară programare sau rezervare nu sunt acceptate.

Petreceri

Se pot organiza evenimente la Zaivan Retreat?

Da, anumite tipuri de evenimente restrânse sunt permise, iar proprietatea dispune de spații special amenajate si logistica specifica evenimentelor.

Toate evenimentele trebuiesc rezervate separat de cazare, închirierea pentru cazare nu permite automat organizarea de evenimente.

Va invitam sa consultati sectiunea Happenings, pentru mai multe informatii.

Se pot organiza evenimente fară cazare?

Evenimentele separate de cazare nu sunt permise. In general pentru evenimente se blocheaza minim 1 noapte sau 2 in weekend chiar daca nu exista persoane cazate.

In situatii speciale, evenimente mici se pot organiza intre rezervari atunci cand exista suficient timp pentru curatenie.

Va rugam sa ne adresati preferinta dumneavoastră si vom incerca sa gasim varianta cea mai potrivită.

 

Sunt acceptate petrecerile de majorat?

La Zaivan Retreat nu facem discriminari pe motiv de varstă, iar petrecerile pentru sarbatorirea oricarei varste sunt acceptate.

Ca si pentru orice alt gen de eveniment sau petrecere, aceasta trebuie rezervată separat de cazare. Persoana adultă care face rezervarea trebuie sa fie si titularul de cont sau detinatorul cardului care face rezervarea, si aceasta peroana va semna si contractul de inchiriere si va raspunde pentru orice stricaciuni.,

Pentru evenimente se percepe o garantie de 2500 RON.

 

Cazarea

Cate camere sunt la Zavian Retreat?

Proprietatea dispune de 6 camere pentru dormit in doua corpuri de cladire, Goya Villa si Gurga Cottage, dupa cum urmeaza:

Goya Villa

1x  Apartament cu pat dublu si canapea extensibila (baie proprie)
1x Garsoniera cu pat dublu si 2 paturi single (baie proprie)
2x Camere Duble cu pat dublu si 1 pat suplimentar (baie impartita intre cele 2 camere)
1x Canapea extensibila in Living (WC)

 

Gurga Cottage
2x Camere cu pat matrimonial si canapea extensibila (2x bai private in afara camerei|)

 

Sunt mai multe case la Zaivan Retreat?

Pe proprietatea noastra exista mai multe constructii si anexe. In momentul de fata singurele deschise catre public sunt Goya Villa si Gurga Cottage, ambele au facilitati de cazare, divertisment si evenimente.

Ambele spatii se inchiriaza impreuna unui singur grup.

Facilități

Cand este funcțională piscina?

Piscina este deschisă, curățată, tratată și necirculată începând cu luna Mai si pană in luna Octombrie fiecare an, data exacta depinzând de factori meteo.

Încalzirea acesteia se face doar in lunile Iulie și August, temperatura depinzând de factori meteo, in general intre 21 si 25 grade Celsius.

Piscina este securizată?

Piscina dispune de un sistem de acoperire complet acesta se poate încuia cu cheie, aceasta fiind complet inaccesibila si in siguranță pentru copii.

Chat with us!
View more rooms
0