Escape02 – Flow in trust – Zaivan Retreat

ESCAPE 02

ESCAPES BY ZAIVAN RETREAT

Flow in trust – Your Zaivan Retreat
10-12 Noiembrie 2023
Zaivan Retreat, Breaza

BINE AI VENIT LA ZAIVAN RETREAT

Știm că uneori e nevoie să pleci de acasă și să te retragi din lume pentru a-ți găsi drumul înapoi către tine, către acel spațiu interior în care te simți cu adevărat acasă.

Și pentru că orice călătorie interioară presupune să pășești pe un teritoriu necunoscut, știm că e nevoie de încredere, curaj și resurse, de un spațiu în care să te simți cu adevărat în siguranță.

De aceea am creat pentru tine la Zaivan Retreat o experiență de retreat ca nicio alta. Te invităm într-un weekend de explorare pe tema încrederii, un refugiu în care te poți relaxa profund, te poți recalibra și reconecta în mod natural la acel spațiu interior de încredere în tine.

Totul, de la locația rafinată cu istoria sa bogată, la echipa noastră de facilitatori și terapeuți experți, la experiențele culinare atent selectate, este menit să creeze experiența perfectă de retreat, casa ta departe de casă.

Pășește în fluxul încrederii, încrederea în propriul tău flow, încrederea în viață în general și sentimentul interior de încredere în tine, în puterea ta, abilitățile și nevoile tale.

Oricare ar fi tema sau provocarea ta în relație cu încrederea, vei găsi aici spațiul, tool-urile și suportul de care ai nevoie pentru a-ți crea o experiență de retreat unică, adaptată nevoilor tale.

Pentru a ne asigura de acest lucru, vom lucra într-un grup restrâns, așa că locurile sunt limitate.

 

ABORDAREA NOASTRĂ

Flow-ul retreat-ului este flexibil și non-directiv pentru a putea răspunde nevoilor tale și ale grupului și a asigura o experiență personalizată.

Tu vei alege tema legată de încredere care este importantă pentru tine iar noi te vom susține activ în proces cu ajutorul metodelor de Neuromindfulness și Focusing, elevate de practicile de Yoga, Art Terapie și Scriere Terapeutică.

Echipa de facilitatori – Ramona Sima, expertă în NeuroMindfulness și instructoare de Yoga & Iuliana Zaborot, psihoterapeută – se reunește în combinarea practicilor minții și ale corpului:

 

FOCUSING

In esență, focusingul este un mod minunat de a intra în contact cu propria ta lume interioară. Este ca și cum ai face o călătorie în inima ta, pentru a descoperi comori ascunse și pentru a începe să le valorifici la maximum.

Cu ajutorul focusingului, înveți să-ți direcționezi atenția spre senzațiile și emoțiile tale, ca și cum ai avea o conversație cu propriul tău interior. În timp ce practici focusingul, descoperi resurse și răspunsuri pe care nu le-ai fi găsit altfel.

Acest retreat nu doar îți prezintă focusingul, ci te și învață cum să-l integrezi în viața ta de zi cu zi. Vei învăța cum să-ți acorzi atenție într-un mod nou și profund și vei descoperi cum această practică te poate ajuta să-ți crești încrederea în tine, să-ți îmbunătățești relațiile și să-ți găsești direcția în viață.

 „In lucrul cu clienții mei, am observat cat de mult contribuie această tehnică la procesele lor de evoluție. Am văzut cum această practică îi ajută să-și depășească barierele interioare și să-și descopere potențialul. Cu toată empatia și experiența mea profesională, mă angajez să te susțin în această călătorie a auto-descoperirii.”, ne împărtășește Iuliana.

 

FLOW-UL

 

Vineri

 • 00-12.00 – Check-in
 • 30-13.00 – Cerc de deschidere
 • 00-14.30 – Prânz
 • 30-17.00 – Pauză & Free flow
 • 00-18.00 – Yoga de seară cu Ramona
 • 00-19.00 – Workshop de Focusing cu Iuliana
 • 30 – Cina

Sâmbătă

 • 00- 09.00 – Mic-dejun
 • 00 -10.00 – Morning Yoga pentru energizare & deschidere a inimii cu Ramona
 • 00 -13.00 – Workshop de Terapie prin Artă cu Iuliana
 • Pauza & Free Flow
 • 00-15.30 – Prânz
 • Pauza & Free Flow
 • 00-18.00 – Neuromindfullness workshop cu Ramona – tehnici scurte, ușor de folosit in viața de zi cu zi, pentru a gestiona mai ușor diverse situatii, triggers
 • 00-19.00 – Yoga de seara pentru relaxare cu Ramona
 • 30 – Cina

Duminică

 • 00-11.00 – Mic-dejun
 • 00 -10.00 – Morning Yoga – loving kindness (iubire si compasiune) / equanimity (echilibru, acceptare cu împăcare a orice vine către noi) cu Ramona
 • Pauză
INSCRIERI & INFORMATII

https://lilianalucian.ro

«»SIGN UP HERE

https://forms.gle/19XnRJe6N7Wq9YF18

CONTACT US

Felicia Olteanu

escapes@zaivan.com // 0723.124.969

Looking forward to welcoming you with us again,

Your Zaivan Retreat Team

Zaivan Escapes – sau cum să ai mereu #LinișteaFărăEfort rezervată în calendar.

Ultimii ani ne-au învățat ce important este să ne acordăm timp – timp să ne relaxăm, să ne dezvoltăm, să ne înțelegem mai bine, să ne conectăm cu noi înșine, cu natura și cu cei din jurul nostru.

Calendarul Zaivan Escapes îți aduce un set de experiențe noi și recurente de retreat-uri, workshop-uri și cursuri de dezvoltare personală.

Chat with us!
View more rooms
0