COVID-19 Informații – Zaivan Retreat

English Version here.

In aceasta perioada oferim pachete speciale pentru grupuri restrânse la preturi preferențiale. Consultați ofertele nostre AICI.

Informații COVID-19

28 martie 2020
Ca răspuns la situația globală fără precedent, întreaga echipă Zaivan lucrează din greu pentru a se asigura că toți clienții, angajații, partenerii și comunitatea noastră rămân în siguranță, sănătoasă și protejată împotriva impacturilor financiare negative ce pot fi aduse de actuala pandemie COVID-19.

Facem tot posibilul să ținem pasul cu evoluția rapidă și incertitudinea globală pentru a putea oferi sprijin tuturor celor afectați.

Zaivan rămâne deschis

Ținând cont de tipul proprietății noastre, am luat decizia de a rămâne deschis pentru următoarea perioadă pentru a putea găzdui oaspeți care sunt în continuare nevoiți să călătorească. Am decis acest lucru luând în calcul faptul că Zaivan este un spațiu de cazare complet privat, cu o gradină privată pe o suprafață de 4000 mp. și fără prezență permanentă a personalului în locație. De asemenea, având în vedere faptul că Zaivan nu este niciodată închiriat mai multor grupuri simultan, am decis să ne menținem proprietatea disponibilă într-o perioadă în care opțiunile de cazare devin foarte limitate.

Proprietatea noastră tocmai a trecut printr-o renovare planificata și o curățenie generala în luna martie 2020, în afară de asta, am luat următoarele măsuri pentru a evita orice risc în perioada următoare.

Curățare și dezinfectare periodică – Am ajustat procesul nostru de curățenie, cu accent pe utilizarea dezinfectanților omologați pe toate suprafețele atinse în mod curent.

Decalaj între grupuri – Am ajustat condițiile de rezervare, în așa fel încât să permitem o fereastră de cel puțin 24 de ore intre rezervări pentru a asigura o dezinfectare adecvată între grupuri.

Interacțiuni limitate cu personalul – Personalul nostru va fi prezent la locație numai la cerere și pentru procesul de check-in și check-out și numai pentru o perioadă limitată de timp, orice activități de întreținere în aer liber vor fi de asemenea minimalizate pe cât posibil în timpul sejururilor.

Limitarea numărului de oaspeți – Limităm numărul persoanelor care se pot caza la Zaivan la maximum 2 persoane pe cameră.

Restricții de călătorie

Continuăm să monitorizăm situația locală și globală în ceea ce privesc restricțiile de călătorie. Cu toate acestea, este datoria și responsabilitatea fiecăruia de a respecta regulile impuse și de a respecta orice măsură de izolare. Recomandăm oricărui oaspete să ia în calcul în mod serios motivul călătoriei sale, și să decidă în mod responsabil dacă aceasta este necesară și permisă pentru situația lor individuală în orice moment.

Rezervări curente și viitoare

Toate rezervările efectuate până la 27 martie 2020, indiferent de data de check-in, pot fi transferate la o dată ulterioara disponibilă, fără penalități.

Anulările și rambursările sunt disponibile pentru situația în care există restricții de călătorie, toate solicitările sunt tratate de la caz la caz, luând în considerare termenii și condițiile și forța majoră a canalului de rezervare.

Toate rezervările făcute după 27 martie 2020, indiferent de data de check-in, vor fi efectuate în conformitate cu termenii și condițiile canalului de rezervare.

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări, vă rugăm să ne contactați pe hello@zaivan.com sau la +40 31 229 60 57.

 

În următoarea perioadă, continuăm să lucrăm în permanență pentru a vă susține și a vă ține la curent cu orice modificare, vă rugăm să urmăriți această pagină pentru orice noutăți și evoluții.

Așteptăm cu nerăbdare să vă găzduim în curând la Zaivan!

 

Echipa Zaivan

zaivan 1_3 Black
Chat with us!
View more rooms
0